Saturday 26 November 2011

O Κόσμος πεινάει και αυτοί μασάνε ακόμα

Σήμερα στο Ράδιο9 στην εκπομπή Αιχμηρά Αντικείμενα των Λογαρίδη & Μπόνιο (αξίζουν τα παιδιά δεν είναι τύπου Πρετεντέρης, Καψής, Βερύκιος κλπ) ο δημοσιογράφος Νίκος Βαφειάδης αποκαλύπτει με ντοκουμέντα όσα δε θέλουν να ακουστούν οι δοσίλογοι που θέλουν να αποκαλούνται και αντιπρόσωποι του λαού.
Μας μιλάει για τους μισθούς των βουλευτών, του Προέδρου της Δημοκρτατίας. Τα πληρωμένα ταξίδια, τα πληρωμένα χαμάμ στο υπόγειο της Βουλής, τα πληρωμένα γυμναστήρια, τα πληρωμένα ξενοδοχεία, τα πληρωμένα κάυσιμα,


τα πληρωμένα τζετ, τα δάνεια εκατομμυρίων που χρωστούν τα κόμματα ενώ ο κόσμος χάνει τα σπίτια του λόγω χρέους ελαχίστων χιλιάδων ευρώ. Μας λέει επίσης πόσο κόσμο έχουν χώσει μέσα στη Βουλή οι οποίοι πληρώνονται ως "Ειδικοί" αλλά στην ουσία παρουσιάζονται κάθε πρώτη του μηνός μόνο για να πληρωθούν. Μας λέει για τις συντάξεις των Βουλευτών που τις παίρνουν βάσει Νόμου ύστερα από μια πλήρη 4-ετία. Μας λέει για τις εύθυμες στιγμές μεταξύ φαινομενικά αντίπαλων κομμάτων όπως και για τις φιλίες πολιτικών και δημοσιογραφούντων. Επίσης μιλά για τις λογοκρισίες που επιβάλουν πολιτικά κόμματα και πρόσωπα σε ανεξάρτητους δημοσιογράφους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους(όχι σε αυτούς δεν ανήκουν οι δημοσιογράφοι του  ΜΕΓΚΑ, ΣΚΑΪ, ΑΛΤΕΡ κλπ).
Αν κάποιος θέλει να διαβάσει και το αντίστοιχο άρθρο που είχε δημοσιεύσει μπορεί να το βρεί εδώ .

[περισσότερα στοιχεία: nikosvafiadis.wordpress.com]


No comments:

Post a Comment