Wednesday 30 November 2011

Άρης Πουλιανός και η ανακάλυψη του (πιο) αρχαίου άνθρωπος μέχρι σήμερα



Στο παραπάνω βίντεο ο Έλληνας επιστήμονας που ανακάλυψε τον πιο αρχαίο άνθρωπο μέχρι σήμερα(750 χιλ. χρόνων) μιλάει για την τρομερή αυτή ανακάλυψη και για την πορεία και τους αγώνες μέχρι να καταφέρει να ορθώσει , επιτέλους παρά τον πόλεμο που δέχεται από το ίδιο το κράτος, αυτό το σπήλαιο.
Παγκοσμίως θεωρείται αυθεντία και μοναδικού επιπέδου επιστήμονας αλλά τα ελληνικά

Πανεπιστημιακά Ιδρύματα δε φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη. Έχει καταρρίψει πολλά από τα λάθη που μα μαθαίνουν στα σχολεία και πολλές από τις έρευνές τους ίσως γι'αυτό τον έχουν στην μπούκα. Όπως λέει και ο ίδιος: "Θίγονται όταν τους καταρρίπτεις αυτά που διδάσκονται"
Επίσης στο βίντεο περιλαμβάνεται και απόσπασμα από τον Βενιζέλο τον Τούρκογλου ως τότε Υπουργό Πολιτισμού να δηλώνει ψευδώς ότι το μουσείο-σπήλαιο τρώει κονδύλια ενώ ο Άρης Πουλιανός έχει πουλήσει την ιδιωτική του περιουσία για να το φτιάξει και τώρα έχει προσελκύσει κόσμο που έρχεται από όλες τις μεριές της Γής για να το θαυμάσει και τα έσοδα πάνε φυσικά στο Κράτος αλλά αυτό το παραβλέπουν. Για άλλη μια φορά ο δοσιλογισμός τους δεν έχει όρια. Αλλά το θέμα μας δεν είναι τα φασιστο-γομάρια με ρωμαίικη συμπεριφορά αλλά η ανάδειξη των Ελλήνων που όντως προσφέρουν στην ανθρωπότητα και στην ίδια την πατρίδα τους. Δείτε το βίντεο μιλάει από μόνο του.

No comments:

Post a Comment