Friday 25 November 2011

Πείραμα Ειδικών Ζωνών θέλουν να γίνει η Πελλοπόνησος


Ενημέρωση:
Ο κύριος περιφερειάρχης Τατούλης είχε δηλώσει μέσα στα προεκλογικά του σχέδια τη δημιουργία Ειδικών Ζωνών στην Πελλοπόνησο. Φυσικά ο ίδιος δεν ανέφερε τι σημαίνει αυτό και για ποιό λόγο προτείνει να υλοποιηθεί. Ούτε καν ανέφερε την άποψή του για τις υπόλοιπες χώρες που το έχουν υλοποιήσει και έχει επιφέρει μόνο οικονομικές μαχαιριές στη ζωή του μικρο-μεσσαίου επιχειρηματία, αγρότη, υπαλλήλου της Πελλοπονήσου. Παραδέιγματα η Ουκρανία,η Κίνα κλπ.

Τι σημαίνει Ειδική Ζώνη;
Σημαίνει ότι δε μπορείς να φυτέψεις στον κήπο σου διότι δε θεωρείται παραγωγική ζώνη. Αν παραταύτα θες να φυτέψεις θα χρειαστεί να πληρώσεις πολλές χιλιάδες ευρώ για να πάρεις την απαραίτητη άδεια. Και όλα αυτά για να φυτέψεις ντοματούλες στον κήπο σου. Ειδικά εμείς ως επαρχία το θεωρούμε αυτονόητο και ζωτικής σημασίας για να ζήσεις πρωτίστως αλλά και για να συνεχίσεις να έχεις στενή σχέση με τη μητέρα Γη. Άλλο ένα από τα τρανταχτά είναι η πληρωμή φόρου για το ιδιόκτητο σπίτι σας! Δηλαδή διαχωρίζεται η Ιδιοκτησία από την Κυριότητα. Στο ελληνικό δίκαιο αυτά είναι ταυτόσημα αλλά αν αφήσουμε να περάσουν Ειδικές Ζώνες τότε αυτά διαχωρίζονται οπότε πληρώνεις το φόρο. Μη σας ξενίζει αυτό, ξέρω μέσα σας λέτε ότι αυτά είναι ιστορίες για αγρίους... το ίδιο πιστεύετε και τώρα ύστερα από ληστρικό χαράτσι της Δ.Ε.Η. ;

Λύση:
Μπορούμε να τους στείλουμε στο διάολο όλους μαζί και πολιτικό σύστημα και Ξενοκρατεία και να επιστρέψουμε πρώτα στην επανεκπαίδευση του εαυτού μας και ύστερα στην ανασήκωση της Οικονομίας ,της πραγματικής οικονομίας. Δηλαδή να αφήσουμε τα χρηματιστήρια, τα παράγωγα, τις τράπεζες, τους τραπεζίτες, τα CDS, τα CDO και όλα αυτά τα άχρηστα πράγματα για τη ζωή του απλού αλλά πνευματικού Έλληνα πολίτη. Η Μεσσηνία έχει τέτοια αγροτική παραγωγική δυναμική που θα μπορούσε να θρέψει όλη την Ελλάδα. Μέσα σε 5 μήνες μπορούμε να παράξουμε ότι μας αρέσει, πως είναι δυνατόν να μας κρατάνε από τα αχαμνά λέγοντάς μας ότι αν θα πτωχεύσουν οι τράπεζες τότε τελίωσε το μέλλον μας; Αυτοί θα έχουν το πρόβλημα, εμείς ίσως κάνουμε μια νέα αρχή όπου θα έχει ως γνώμωνα την ευδαιμονία όπως είχαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας και όχι το αγχωμένο κυνήγι του χρήματος που είδαμε που μας κατέληξε. Έτσι και αλλιώς χωρίς να θέλω να σας αγχώσω ήδη οι καταθέσεις σας αρχίζονται και ροκανίζονται σιγά σιγά. Άνεργα παιδιά, κλείσιμο του ΙΚΑ, αύξηση των φαρμάκων, μείωση των συντάξεων, ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων, αύξηση των καυσίμων, έκτακτες εισφορές τύπου Δ.Ε.Η. και άλλα πολλά που θα κατεβάσει ο νοσηρός νούς τους, πείτε μου πως θα καταφέρετε να κρατήσετε τις καταθέσεις σας ύστερα από όλα αυτά; Οπότε αντί να χάσεις και το μυαλό σου και τα λεφτά σου καλύτερα να τους διαολοστείλουμε πριν είναι πολύ αργά.

Επικαιρότητα:
Δημοτικοί υπάλληλοι της Τρίπολης έχουν ήδη αναφέρει ότι Γερμανοί επίτροποι προσπαθούν να αναλάβουν τα ηνία. Πρέπει να βιαστούμε.





No comments:

Post a Comment